ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.
Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Και στη Θεσσαλονίκη οργανώνονται κατά των πλειστηριασμών


Συντονισμός Συλλογικοτήτων στη Θεσσαλονίκη ενάντια στους πλειστηριασμούς

Μέλη επιτροπών και συνελεύσεων κατοίκων από τη Θεσσαλονίκη συναντηθήκαμε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στην ελεύθερη ΕΡΤ-3 όπου και συζητήσαμε το ζήτημα των πλειστηριασμών σπιτιών, ακόμα και της πρώτης κατοικίας, για χρέη σε τράπεζες και Δημόσιο. Ξέρουμε ότι σε μια Ελλάδα ήδη καθημαγμένη από την ασκούμενη πολιτική, με την φτώχεια, την ανεργία και την ύφεση να καλπάζουν, το συγκεκριμένο μέτρο πραγματικά θα αποτελέσει ταφόπλακα για χιλιάδες συμπολίτες μας και θα επιφέρει στην Ελλάδα μια καταστροφή πρωτοφανή για τα μεταπολεμικά δεδομένα.

Τα μέλη των συλλογικοτήτων που βρεθήκαμε και συζητήσαμε δηλώνουμε την πρόθεση μας, από κοινού με τον λαό της πόλης, συλλογικά, μαζικά και οργανωμένα με αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε κάθε γειτονιά αλλά και με κεντρικές, συντονισμένες παρεμβάσεις να μην επιτρέψουμε κανενός τέτοιου είδους σχεδιασμό να μπει σε εφαρμογή από την κυβέρνηση και την τρόικα.

Καλούμε κάθε αγωνιζόμενη συλλογικότητα της πόλης, κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσα που βλέπει ότι η μοναδική λύση είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής από τον λαό σε νέα συνάντηση - σύσκεψη την Πέμπτη, 12 Δεκέμβρη στις 7 μμ, στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51, 4ος όρ.) για να σχεδιάσουμε από κοινού τις επόμενες κινήσεις μας.

Θεσσαλονίκη, 9/12/13
Υπογράφουν:
Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Καλαμαριάς, Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Περιοχής Σχ. Τυφλών, Ευζώνων, Φαλήρου, Επιτροπή κατοίκων κέντρου Θεσσαλονίκης, Πρωτοβουλία Κατοίκων Θέρμης, Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας, Συνέλευση γειτονιάς Μαρτίου-Καλλιδοπούλου, Σχολικοί φύλακες, ΕΠΑΜ
Δημοσίευση σχολίου