ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.
Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Φωτογραφίες από την παράσταση διαμαρτυρίας στο Ειρηνοδικείο Αθήνας ενάντια στους πλειστηριασμούςΈγινε σήμερα Τρίτη 11 Δεκέμβρη η κινητοποίηση διαμαρτυρίας στο Ειρηνοδικείο Αθήνας ενάντια στους πλειστηριασμούς, που διοργανώθηκε από την Πρωτοβουλία ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ-STOP σε συντονισμό με τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Αττικής, αλλά και άλλες συνελεύσεις γειτονιάς  (Γαλάτσι, Ίλιον, Ζωγράφου, Μαρούσι, κ.α.) και δίκτυα Αλληλεγγύης (Αλληλεγγύη για όλους). Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες η συγκέντρωση ήταν πετυχημένη και δυναμική.


"Φυσικά" η είσοδος στο χώρο του ειρηνοδικείου ήταν κλειστή από δυνάμεις της αστυνομίας που από νωρίς είχαν πάρει θέση μάχης.

Μετά το τέλος της διαμαρτυρίας οργανώθηκε μικρή πορεία έως τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου συγκροτημένα παραμείναμε εκεί φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας τη διακήρυξη ενάντια στους πλειστηριασμούς.


Οι πλειστηριασμοί αποτελούν μια νέα καθολική επίθεση στη ζωή του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού, η οποία θα ενταθεί, καθώς θα αυξάνει η ύφεση και η ανεργία. Στην πραγματικότητα το ζήτημα των πλειστηριασμών αφορά όλους και όλες που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να εξανεμίζονται. 

Συντονίζουμε τη δράση μας με δομές αλληλεγγύης, λαϊκές συνελεύσεις, επιτροπές κατοίκων και άλλες συλλογικότητες μέσα από την «Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί STOP» για τη νομοθετική κατοχύρωση της αναστολής των πλειστηριασμών και την επέκταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας για χρέη προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Δημοσίευση σχολίου