ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.
Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

Η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών, καλεί σε συνέντευξη τύπου , την Πέμπτη 7/6 2018 , στις 12 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τ.Ε.Ε ( Νίκης 4 – Αθήνα ), προκειμένου να παρουσιάσει δημόσια τις θέσεις της, για την ολοένα βαναυσότερη, ακολουθούμενη πολιτική από τις Τράπεζες, την Κυβέρνηση και τα ξένα Funds, εναντίον των δανειοληπτών.

Δεν φτάνει η βίαιη, κοινωνική βαρβαρότητα που συντελείται την τελευταία δεκαετία στη χώρα μας και η εκτεταμένη φτωχοποίηση μεγάλων κοινωνικών μαζών μέσω των εφαρμοσμένων, μνημονιακών πολιτικών, έρχεται ως επιστέγασμα του κοινωνικού εξανδραποδισμού η λεηλασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, εργαζομένων, συνταξιούχων, ελεύθερων επαγγελματιών, μικροεπιχειρηματιών και των μικρομεσαίων αγροτών, παίρνοντας διαστάσεις οικονομικής και κοινωνικής μάστιγας, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο νόμος Κατσέλη, επί της ουσίας μπαίνει στην εντατική, και παράλληλα, κάθε εβδομάδα, εκτελούνται στα συμβολαιογραφεία δεκάδες ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας ακόμη και για μικρές οφειλές, ενώ από τις αρχές Μαϊου Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία έχουν βάλει στο μάτι κάθε περιουσιακό στοιχείο οφειλετών ακόμη και για ποσά των 500 ευρώ.

Παράλληλα με τη κατασυκοφάντηση μέσω των συστημικών ΜΜΕ, ασκείται μια πρωτοφανής βιαιότητα των αστυνομικών δυνάμεων και ιδιαιτέρως των ΜΑΤ κατά των μελών του Κινήματος που αντιστέκονται κάθε εβδομάδα στα συμβολαιογραφικά γραφεία. Η αστυνομική καταστολή όχι μόνο κλιμακώνεται αλλά περνάει και σε επίπεδο χαφιεδισμού, στοχοποίησης, και ποινικοποίησης, συντάσσοντας ψευδεπίγραφα κατηγορητήρια εναντίον των αγωνιστών, ευελπιστώντας στην οπισθοχώρηση του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: