ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Από την παρέμβαση στο Δήμο Αθήνας ενάντια στους πλειστηριασμούς-ενημέρωση

 
Στη συνέχια της προηγούμενης ανάρτησής μας (28.4.2017) συλλογικότητες και άτομα από την Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών συγκεντρωθήκαμε σήμερα στο Δημαρχείο Αθήνας για να απαιτήσουμε:

1. την ακύρωση του πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας συναγωνιστή μας για "οφειλές" του στον δήμο,

και 2. να πάρει ο Δήμος Αθήνας απόφαση στήριξης των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών.

Αντιπροσωπεία 3 μελών της πρωτοβουλίας έγινε δεκτή -με παρέμβαση δημοτικών συμβούλων-στη συνεδρίαση του δημ. συμβουλίου. Παρέστησαν και τοποθετήθηκαν κατά του πλειστηριασμού οι συναγωνιστές Δ. Σαραφιανός, Τόνια Κατερίνη και Παναγιώτης Καραγγελής (ο "οφειλέτης").

Δεν έγινε δεκτό από το δημ. συμβούλιο της πλειοψηφίας να γίνει πάρα πέρα συζήτηση για το θέμα μιας και σε προηγούμενη συνεδρίαση το δημ. συμβούλιο της πλειοψηφίας είχε δηλώσει ότι ο πλειστηριασμός δεν θα εκτελεσθεί.

Για το 2ο θέμα καταθέσαμε τον αναγκαίο από τον κανονισμό του δημ. συμβουλίου αριθμό υπογραφών προκειμένου το θέμα να εισαχθεί προς συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει ενημέρωσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: