ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΜΙΝΙΩΝ-ΡΕΝΤΗ: Εκδήλωση για τους Πλειστηριασμούς



ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟ-ΕΠΙ∆ΡΟΜΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟ-ΕΠΙ∆ΡΟΜΕΣ 

∆ΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ∆ΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ 

Σας καλούμε την Τετάρτη 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 18:30μ.μ., στον Πολυχώρο «ΚώσταςΚωσταράκος», Θήρας και Μαντινείας (Αλιμπράντη) στα Καμίνια, σε ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση για να σταματήσουμε τις κατασχέσεις. 

Το καυτό θέμα των κατασχέσεων χτυπά την πόρτα σε πολλά νοικοκυριά της χώρας, με το μεγαλύτερο κομμάτι του ενεργού πληθυσμού αυτή τη στιγμή βουτηγμένο στον εφιάλτη της ανεργίας και με ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι των πολιτών να βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας, οι υπηρέτες των μνημονιακών πρακτικών έρχονται να μας επιβεβαιώσουν ότι δεν πρόκειται να αφήσουν ίχνος αξιοπρέπειας στον λαό που μέρα με τη μέρα ζει μέσα στην εξαθλίωση, μια εξαθλίωση που δεν έχει προηγούμενο. 

Κατασχέσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας για χρέη προς το δημόσιο, τις εφορίες που ζητάνε ως αντάλλαγμα του δημοσιονομικού χρέους τους κόπους του εργαζόμενου λαού ,για χρέη ως προς τις τράπεζες που δάνειζαν μέχρι πρότινος με ανύπαρκτο κεφάλαιο και τώρα απαιτούν να πληρώσουμε την κρίση τους, κατασχέσεις ακόμα και για δημόσια και δωρεάν αγαθά όπως το νερό, τρανταχτό το παράδειγμα του άνεργου συμπολίτη μας στο Πέραμα που θα έχανε το σπίτι του λόγω οφειλής του στην ΕΥ∆ΑΠ. 

Ο χορός των κατασχέσεων έχει ξεκινήσει ήδη σε χώρες όπως η Ισπανία, όπου το φαινόμενο των κατασχέσεων για τα στεγαστικά δάνεια έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ας μην ξεχνάμε όμως και το παράδειγμα της Κύπρου που μέσα σ’ ένα βράδυ χάθηκε μεγάλο κομμάτι των τραπεζικών καταθέσεων μετά από διαταγή της Τρόικας. Αλλά και στην χώρα μας ξεκίνησαν «πιλοτικά» οι κατασχέσεις χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη στην εφορία. Ο δρόμος για την επανάκτηση της συλλογικής μας αξιοπρέπειας είναι μακρύς όχι όμως δύσκολος. 

Σας καλούμε να συζητήσουμε και να βρούμε τρόπους αντίδρασης στην εφαρμοζόμενη πολιτική. Να πετύχουμε μικρές και μεγάλες νίκες που θα μας βοηθήσουνε να επιβιώσουμε μέχρι να πετύχουμε την ανατροπή αυτής της πολιτικής. 

Ομιλητές 
μέλος της "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ STOP" 
μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ 
Η Πρωτοβουλία δραστηριοποιείται έντονα το τελευταίο διάστημα στις γειτονιές μας. Είναι μορφή λαϊκής αυτό-οργάνωσης και αυτό που μας συνδέει είναι τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, στην λογική της συλλογικής αντιμετώπισης, αντίστασης, αλληλεγγύης. 

ΣΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΠΙ∆Α ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΡΕΝΤΗ 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΡΕΝΤΗ 
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ 

e-mail: kaminia.antistasi@gmail.com blog: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: