ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Δελτίο Πλειστηριασμών της 23/11/2016 Νομού Αττικής

Συντάχθηκε από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων 
και την Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί-Stop

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:

Το ότι αναρτώνται πλειστηριασμοί για τους οποίους ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος δεν προβαίνει τελικά στην υλοποίησή τους (όπως έχει εξαγγείλλει και μέχρι στιμής τηρείται) δεν σημαίνει ότι οι πλειστηριασμοί αυτοί αναγγέλλονται κατά τη διαδικασία στα ειρηνοδικεία. Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος -όπως έχει δηλώσει-απέχει από πλειστηριασμούς κατοικιών και ειδικά πρώτων κατοικιών είτε από τράπεζες, είτε από το Δημόσιο, είτε από εταιρείες. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να συμπεριλαμβάνουμε στο δελτίο και αυτούς τους πλειστηριασμούς μιας και είτε έχουν αναγγελθεί πριν την κήρυξη της αποχής των συμβολαιογράφων, είτε γιατί οι δικαστικοί επιμελητές, που έχουν την ευθύνη της δημοσίευσης, δεν δεσμεύονται από αποφάσεις του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου.

Οι Πλειστηριασμοί ανά ειρηνοδικείο:
Αθηνών (11+1 εκούσιος), Αμαρουσίου (2), Κρωπίας (5+1 εκούσιος), Μαραθώνα (1), Ν.Ιωνίας (1), Νίκαιας (2), Πειραιά (1).

Οι Πλειστηριασμοί ανά επισπεύδοντα:
Τράπ. Πειραιώς (8), Attica Bank (1), Eurobank (2), Εταιρείες (8), Ιδιώτες (4), εκούσιοι (2).

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος αρκεί να αναφέρεται με ενεργό link -προς την αρχική ανάρτηση- η πηγή της αναδημοσίευσης (Δελτίο Πλειστηριασμών της 23/11/2016 Νομού Αττικής).
Δεν είναι μόνο ο σεβασμός στην πολύωρη και κοπιώδη εργασία κάποιων αλλά και η δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο αναγνώστη να προστρέξει στην αρχική ανάρτηση για περισσότερες πληροφορίες.
Για περισσότερες πληροφορίες για συγκεκριμένο πλειστηριασμό στέλνετε mail στη διεύθυνση: dikaexarchion@gmail.com.


Οι εξής δύο (2) πλειστηριασμοί που έχουν αναγγελθεί στο τεύχος Δικαστικών Δημοσιεύσεων αρ. 9874/11.11.2016 φέρουν ως ημερομηνία τέλεσης την 3η Νοέμβρη 2016 !!!, κάτι που φυσικά δεν ισχύει αφ' ενός μεν διότι η ημερομηνία δημοσίευσης είναι μεταγενέστερη, αφ' ετέρου διότι την ημερομηνία αυτή δεν γίνονταν πλειστηριασμοί (ήταν ημέρα Πέμπτη). Επειδή υποθέτουμε ότι λόγω τυπογραφικού λάθους ενδέχεται να τελούνται την 23.11.2016 τους αναφέρουμε στη συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση, λόγω αυτού του λάθους, τόσο ο εναγόμενος (οφειλέτης) όσο και κάθε ένας που έχει έννομο συμφέρον μπορεί να τους ακυρώσει (δικαστικά).

9874/4454 Αθηνών   Πειραιώς     εταιρεία ΕΠΕ        2ορ. ακίνητο      200.000 μ.
9874/4457 Αθηνών   Πειραιώς    ιδιώτης                 2 διαμερίσματα  100.000 μ.


*******

Για να βλέπετε τους επερχόμενους πλειστηριασμούς νομού Αττικής μπαίνετε στο site του Ταμείου Νομικών: 
Κάνετε ΚΛΙΚ στο 
2ο ΒΗΜΑ: 
Κάνετε ΚΛΙΚ σε κάθε τεύχος ανάλογα με την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει, έχοντας υπόψη ότι οι πλειστηριασμοί μιας Τετάρτης μπορεί να έχουν δημοσιευθεί σε τεύχη διαφόρων ημερομηνιών (έως και 6 μήνες πριν). Υποχρεωτικά δημοσιεύονται 12 ημερολογιακές ημέρες πριν τη διεξαγωγή τους.
Για να βλέπετε τους επερχόμενους πλειστηριασμούς από εφορίες πανελλαδικά μπαίνετε στο site
http://www.publicrevenue.gr/kpi/public/auctions/prg_date_down/

Δεν υπάρχουν σχόλια: