ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Εκδήλωση κατά των πλειστηριασμών (με ...κάλαντα).


(κοινοποιούμε)
Πέμπτη 31 Δεκέμβρη, ώρα 9πμ στον πεζόδρομο της οδού Κοραή-Αθήνα
-Διαδηλώνουμε κατά της αρπαγής των σπιτιών μας, για το δικαίωμα στη στέγαση.
-Λέμε τα κάλαντα των πλειστηριασμών.

Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά
το σπίτι σου το χάνεις πια
έτσι θέ- έτσι θέλει ο τραπεζίτης
και το κρά- και το κράτος φορομπήχτης.

Όμως ακούστε το καλά
κοράκια και αρπαχτικά 
δεν θα πά-α-α- ρετε κανένα σπίτι
απ' τα χέ- απ' τα χέρια δανειολήπτη.

Αγωνιζόμαστε για:
- Την υπεράσπιση της ακίνητης περιουσίας των υπερχρεωμένων δανειοληπτών με τη διεκδίκηση αναστολής όλων των πλειστηριασμών μέχρι την αποκατάσταση των αξιών των ακινήτων και την υιοθέτηση μιας γενικευμένης ρύθμισης των δανείων με κοινωνικά κριτήρια η οποία θα απαλλάξει από υπέρμετρα και άδικα βάρη τους δανειολήπτες και θα διευκολύνει την αποπληρωμή σε βάθος χρόνου του υπολοίπου τους. 

- Την υπεράσπιση των υπερχρεωμένων μικρών και μεσαίων επαγγελματιών και επιχειρήσεων, τόσο απέναντι στις τράπεζες, όσο και στις φορολογικές αρχές και τα ασφαλιστικά ταμεία και της απόκρουσης των εκποιήσεων και αναδιαρθρώσεων υπό την αιγίδα των τραπεζών. 
- Την υπεράσπιση της αγροτικής γης, την απόκρουση της εκποίησης και της συγκεντροποίησής της, με μοχλό την εξοντωτική φορολογία και τις οφειλές τους στο τραπεζικό σύστημα.
Την απόκρουση των κατασχέσεων μισθών, συντάξεων και ακινήτων από Τράπεζες, φορολογικές αρχές και ασφαλιστικά ταμεία.

Γι’ αυτό διεκδικούμε:
Την άμεση Αναστολή όλων των πλειστηριασμών για χρέη λαϊκών νοικοκυριών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αγροτών, προς Τράπεζες, Δημόσιο, Ασφαλιστικούς Οργανισμούς και ΔΕΚΟ, μέχρι την αποκατάσταση των αξιών των ακινήτων και των εισοδημάτων. 
Την κατάργηση των μνημονιακών νομοθετικών ρυθμίσεων (του Κώδικα Δεοντολογίας, του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, του Ν. 4346/2015 και του νόμου 4354/2015 που θεσμοθετεί τη μεταβίβαση και διαχείριση δανείων σε κερδοσκοπικά funds, που διευκολύνουν την υφαρπαγή της λαϊκής κατοικίας από τράπεζες και κερδοσκόπους, κλείσιμο των εισπρακτικών εταιρειών, ενώ η αποπληρωμή των δανείων που θα έχουν πωληθεί σε τρίτους με έκπτωση να γίνεται στο ποσόν που κατέβαλαν οι αγοραστές.

Τη γενικευμένη ρύθμιση των δανείων με κοινωνικά κριτήρια και απαλλαγή των οφειλετών από υπέρμετρα και άδικα βάρη με λογική γενναίας «Σεισάχθειας» και τη διευκόλυνση αποπληρωμής του υπολοίπου σε βάθος χρόνου, ανάλογα με τις εισοδηματικές τους δυνατότητες και την προϋπόθεση εξασφάλισης αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης με επιμήκυνση αποπληρωμής, πάγωμα οφειλών με περίοδο χάριτος και εκλογίκευση επιτοκίων.

-Οργανωνόμαστε σε κάθε γειτονιά, ενημερώνουμε όλους τους συμπολίτες μας.
-Δικτυωνόμαστε σε κάθε περιοχή Ειρηνοδικείου και πανελλαδικά για να αποκρούσουμε τους πλειστηριασμούς. 
-Ενεργοποιούμαστε σε κάθε δήμο, εργατικό ή επαγγελματικό σωματείο, ώστε να λάβουν ενεργό ρόλο στο κίνημα. 
-Συντασσόμαστε με τα κινήματα που αποκρούουν την εκποίηση του δημόσιου πλούτου, των ιδιωτικοποίηση των δημόσιων αγαθών και των κοινωνικών υποδομών και αγωνιζόμαστε μαζί τους.

Να είμαστε όλοι και όλες εκεί !

Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί-Stop

Δεν υπάρχουν σχόλια: