ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ειρηνοδικείο Αθήνας:Αποτράπηκαν όλοι οι πλειστηριασμοί σπιτιών


Αποτράπηκαν όλοι οι πλειστηριασμοί σπιτιών αλλά και άλλοι πελιστηριασμοί σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθήνας. Οι αλληλέγγυοι, που σήμερα ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, δεν επέτρεψαν σε κανένα κοράκι να μπεί στις (3) αίθουσες που γίνονταν οι πλειστηριασμοί. Εκπλειστηριάζονταν συνολικά 25 σπίτια και πάρα πολλές επαγγελματικές στέγες. 


Από την άλλη τα κοράκια δεν δίστασαν να εμφανισθούν, προκαλώντας τον κόσμο και σε πολλές φορές τραμπουκίζοντας. Όσες φορές τάβρισκαν δύσκολα, κατέφευγαν στους παριστάμενους αστυνομικούς, απειλώντας με μηνύσεις όσους τους εμπόδιζαν να μπούν στην αίθουσα ακόμη και όσους τους φωτογράφιζαν. Μάλιστα ένα κοράκι προσπάθησε να αποσπάσει φωτογραφική μηχανή. 

Ένταση υπήρχε από την έναρξη της διαδικασίας και αυτή οφειλόταν στην προκλητική εμφάνιση των κορακιών και στην επιμονή τους, με χίλιους δυό τρόπους, να μπούν στις αίθουσες. Ένταση που ανέβηκε στο κατακόρυφο με την άσκηση βίας από "βαστάζο" κορακιού απέναντι σε αλληλέγγυους. Τελικά αποχώρησαν και αφού βεβαιωθήκαμε ότι κλειδώθηκαν οι αίθουσες αποχωρήσαμε κι εμείς.

"θα σας κανονίσω εγώ"

Παρίσταντο μέλη από : ΕΠΑΜ, Δι.Κ.Α. Εξαρχείων, Αλληλεγγύη για όλους, Πλειστηριασμοί-Stop, Συντονισμό Συλλογικοτήτων Αττικής. Ακόμη μεμονωμένοι αλληλέγγυοι πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: