ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Δεκάδες πλειστηριασμοί σπιτιών. Αύριο όλοι στο ειρηνοδικείο Αθήνας και στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας.


Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται. Και θα συνεχίζονται όσο η ανάθεση είναι η μόνη μας αντι-δράση. Όσο δεν μπορούμε να ιεραρχήσουμε τις πολιτικές και κινηματικές μας προτεραιότητες. 

Αργότερα θα ανακοινωθεί κατάλογος πλειστηριασμών για την Αττική. Όμως δίνουμε την προσοχή μας σε 2 περιπτώσεις: Μας έχουν πάρει τηλέφωνο για 2 περιπτώσεις πολυμελών οικογενειών (από Κολωνό και Ηλιούπολη) που βγαίνει σε πλειστηριασμό η πρώτη κατοικία τους (από Proton και ALPHA Bank).
Γίνονται και οι δύο στο ειρηνοδικείο Αθήνας (Λουκάρεως πίσω από τον Άρει Πάγο). Ώρα συνάντησης 15.30 μέσα στο ειρηνοδικείο. 

Μπορεί να μην είναι το δικό μας σπίτι, μπορεί νάχουμε άλλα τρεξίματα, μπορεί, μπορεί...
Όμως η αλληλεγγύη δεν μετριέται με τα "μπορεί" αλλά με τις επιλογές μας ως προς την προτεραιότητα που δίνουμε στις δράσεις μας.  

Με μια πρόχειρη έρευνα αύριο γίνονται πάνω από 100 πλειστηριασμοί σπιτών σε όλη τη χώρα.  Ας μην είναι τα σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό περισσότερα από όσους τρέχουμε στα ειρηνοδικεία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: