ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ Πίνακας πλειστηριασμών Δεκέμβρης 2021-Γενάρης 2022 στους Δήμους Αττικής και Νήσων.

 ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

Πίνακας πλειστηριασμών Δεκέμβρης 2021-Γενάρης 2022 στους Δήμους Αττικής και Νήσων.

Δεκάδες πρώτες κατοικίες χαμηλής ως επί το πλείστον αξίας βγαίνουν στο σφυρί. Και δεν είναι μόνο αυτό: Η απαξίωση που επιβάλλουν τα εκτιμητικά "πρότυπα" των τραπεζών, απομειώνουν την πραγματική αξία των κατοικιών με αποτέλεσμα να γίνονται ανάρπαστες, από υποψήφιους "επενδυτές" αλλά και ανυποψίαστους αγοραστές, μιας και "προσφέρονται" για ένα κομμάτι ψωμί.

Λαϊκά προάστια όπως η Νίκαια, το Κερατσίνι, η Δραπετσώνα, το Γκύζη, τα Πατήσια, η Κυψέλη, βρίσκονται μόνιμα στον μαυροπίνακα των funds και των τραπεζών. Οι υποβαθμισμένες υποδομές τους αλλά και άλλοι παράγοντες έδωσαν το άλλοθι στους κερδοσκόπους που μέσω των εντεταλμένων "εκτιμητών" συνέτειναν στην απαξίωση ακόμη και πολλών κατοικιών αρίστης κατακευής. Έτσι εξασφαλίζουν σίγουρους αγοραστές, πολλούς εξ' αυτών χαμηλών εισοδημάτων όπως και πολλούς μικροαποταμιευτές. Αλλά και κερδοσκόπους.   ΄

Η αδράνεια των τοπικών κινημάτων και κυρίως η υποτίμηση εκ μέρους των του προβλήματος "πλειστηριασμοί-εξώσεις" οδήγησε στην αδρανοποίηση και υποστολή των αντιστάσεων και τέλος,  στην ηττοπάθεια και στη ένοχη σιωπή των  "αμνών"-θυμάτων.




Δεν υπάρχουν σχόλια: