ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 3 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 3 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΑΥΡΙΟ, ΠΕΜΠΤΗ 15/3/18, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΣΤΙΣ 11.00, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ 3 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

Η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών καταγγέλλει τους άγριους ξυλοδαρμούς διαδηλωτών και τις συλλήψεις 3 συναγωνιστών της, κατά τη διάρκεια αδικαιολόγητης επίθεσης πολλών διμοιριών των ΜΑΤ εναντίον πολιτών, που με μόνη την φυσική τους παρουσία μπροστά από συμβολαιογραφείο στην οδό Θεμιστοκλέους 42, στην Αθήνα, προσπαθούσαν να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς λαϊκών περιουσιών, στις οποίες συμπεριλαμβανόταν και ο πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας 75τ.μ.

Τα ΜΑΤ άσκησαν ωμή και απρόκλητη βία σε βάρος των πολιτών που διαμαρτύρονταν κατά των πλειστηριασμών, χτυπώντας αδιάκριτα σε κεφάλια των συγκεντρωμένων και τραυματίζοντας με κλομπ αρκετά άτομα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο φωτορεπόρτερ Άγγελος Μπαράι, ο οποίος δέχτηκε βίαιο χτύπημα με κλομπ στον αυχένα, την ώρα που κάλυπτε φωτογραφικά την επίθεση.

Τα ΜΑΤ καταδίωξαν τους διαδηλωτές στους γύρω δρόμους ξυλοκοπώντας τους στο «σωρό», και συνέλαβαν τρία άτομα, δύο από τα οποία είχαν προηγουμένως τραυματίσει, χωρίς μάλιστα να δεχθούν, μετά την προσαγωγή τους στην ΓΑΔΑ, την μεταφορά τους σε νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αντιστρέφοντας τα πραγματικά γεγονότα, και προκειμένου να δικαιολογήσουν την χρήση απροσχημάτιστης αστυνομικής βίας, απήγγειλαν στους 3 προσαχθέντες (Θωμά Καρρά, Οδυσσέα Χαραλαμπόπουλο και Ρωμανό Αγγελή) στημένες κατηγορίες για «αντίσταση κατά της αρχής», «διατάραξη κοινωνικής ειρήνης» και «απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης» σε βάρος αστυνομικού.

Πρόκειται για μία ακόμα κλιμάκωση της κατασταλτικής κατρακύλας της μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία επισπεύδει τις διαδικασίες ηλεκτρονικού εκπλειστηριασμού χιλιάδων λαϊκών κατοικιών και περιουσιών προκειμένου να επιδώσει τα «διαπιστευτήρια» της συμμόρφωσής της στις επιταγές των «θεσμών», και συνοδεύοντας την υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας με την άσκηση στυγνής τρομοκρατίας σε βάρος των πολιτών που αντιστέκονται.

Η τρομοκρατία τους δεν μας φοβίζει. Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε έξω από τα συμβολαιογραφεία, στους δρόμους, στις τράπεζες, στις γειτονιές, και όπου αλλού χρειαστεί, για να υπερασπιστούμε την λαϊκή κατοικία και περιουσία.

Καλούμε όλους και όλες αύριο στις 11.00 στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους 3 συλληφθέντες συναγωνιστές μας και να απαιτήσουμε την αθώωσή τους.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
14/2/18

Δεν υπάρχουν σχόλια: