ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Διήμερο ενάντια στους πλειστηριασμούς


Στα πλαίσια του διημέρου ενάντια στους πλειστηριασμούς η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών καλεί στις εξής κινητοποιήσεις:

1. Τρίτη 21 Νοέμβρη ώρα 12.00 παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από τα γραφεία της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εδσόδων), Καραγεώργη Σερβίας 10-Σύνταγμα.
Η κινητοποίηση γίνεται με αφορμή ηλεκτρονικό πλειστηριασμό που γίνεται στις 22/11 με επισπεύδουσα την ΑΑΔΕ, η οποία "εγκαινιάζει" έτσι το "σφαγείο Ηλεκτρονικοί Πλειστηριασμοί"

2. Την Τετάρτη η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών καλεί σε εξόρμηση ενημέρωσης και διαμαρτυρίας σε καταστήματα τραπεζών στο κέντρο της Αθήνας. Η συνάντηση θα γίνει στην οδό Κοραή-γωνία με Πανεπιστημίου (Στάση ΜΕΤΡΟ-Πανεπιστήμιο)
μπροστά από το κατάστημα της Eurobank, ώρα 11.00.

Η κινητοποιήσεις έχουν Παναττικό χαρακτήρα και γίνονται στα πλαίσια των αποφάσεων της 4/11 του Πανελλαδικού Δικτύου Πρωτοβουλιών και συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: