ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Παράσταση διαμαρτυρίας στη συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αττικής,Πειραιώς και Νήσων

 
 
 
Καλούμε πληττόμενους πολίτες από τους πλειστηρασμούς, αγωνιστές και συλλογικότητες κατά των πλειστηριασμών στη διαμαρτυρία μας την Πέμπτη 21/9 ώρα 14.30 έξω από το Ηotel Park (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10) όπου θα γίνει η έκτακτη συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αττικής-Πειραιώς και Νήσων. 

Διαμαρτυρόμεθα για τη μέχρι τώρα τακτική του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αττικής-Πειραιώς και Νήσων που διεκδίκησε και ανέλαβε τη διεκπεραίωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών με τις ευλογίες της κυβέρνησης, των τραπεζών και των δανειστών. 
 
Οι συμβολαιογράφοι, αντί να σταθούν σύμμαχοι της κοινωνίας που πλήττεται εδώ και επτά χρόνια από τη λαίλαπα των μνημονίων, αντί να προτάξουν την κοινωνική ευαισθησία τους απέναντι στις λαϊκές οικογένειες που χάνουν ό,τι τελευταίο τους απέμεινε, επέλεξαν να εκτελούν με ένα ΚΛΙΚ στον υπολογιστή χιλιάδες νοικοκυριά, τους μικροεπαγγελματίες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους. 
 
Η διοίκηση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αττικής-Πειραιώς και Νήσων αντί να πρωτοστατήσει κατά της υφαρπαγής της λαϊκής περιουσίας, αντί να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων συμβολαιογραφικών συλλόγων που αρνούνται να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, στέκεται πρόθυμος υπηρέτης των τραπεζών, συνεπής εκτελεστής των νόμων του Κοντονή και της κυβέρνησης.

Ζητάμε από την πλειοψηφία του συμβολαιογραφικού κόσμου να σταθεί απέναντι στις επιλογές του προεδρίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αττικής-Πειραιώς και Νήσων και να ταχθεί στο πλευρό των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που χάνουν τα σπίτια τους, στο πλευρό των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών.
 
Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών

Δεν υπάρχουν σχόλια: