ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Για την παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης της 3ης Μάρτη (φωτογραφίες)

Σε μαζική και μαχητική διαδήλωση εξελίχθηκε η παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο δικαιοσύνης. Παρά την απεργία του ΜΕΤΡΟ (που ήταν το μόνο μέσο άμεσης πρόσβασης στο σημείο προσυγκέντρωσης), παρά το ακατάλληλον της ώρας αλλά και της μέρας, η εκδήλωση ενώ θα είχε το χαρακτήρα μιας παράστασης κατά την οποία θα επιδίδαμε ένα ψήφισμα στο υπουργείο και θα αποχωρούσαμε, μετατράπηκε σε μαζική διαμαρτυρία για το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Με την ολοκλήρωση της προσυγκέντρωσης στη Λεωφ. Κηφισίας και Αλεξάνδρας πορευτήκαμε από τη Λεωφ. Κηφισίας προς το υπουργείο Δικαιοσύνης. Στο υπουργείο είδαμε τον γγ Γραμματέα Σαρλή τον ενημερώσαμε για τα αιτήματά μας τα οποία δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στον Υπουργό. Επίσης μας ενημέρωσε ότι ο υπουργός θα ήθελε να μας συναντήσει και να κλείσουμε ένα ραντεβού μαζί του. Δεν μας έδωσε καμία πληροφορία λέγοντας ότι δεν ήταν ο αρμόδιος γι αυτό το νομοσχέδιο.
Φωτογραφίες από την παράστασταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Για παράσταση διαμαρτυρίας πηγαίναμε, διαδήλωση μας βγήκε...









Ενίσχυσαν την εκδήλωση με την παρουσία τους συλλογικότητες και αγωνιστές από κάθε περιοχή της Αττικής, ακόμη και από απομακρυσμένα σημεία (Σαλαμίνα, Ωροπός, Λαύριο, Μέγαρα, Ναύπλιο, Ιτέα) αλλά και από επαρχία. 
Ν.Προάστεια, Συνέλευση Ναυπλίου, Επιτροπή κατά πλειστηριασμών Αιγάλεω, Χαλάνδρι, Γαλάτσι, Επιτροπή Νέας Ιωνίας, Επιτροπή ενάντια στους πλειστηριασμούς Περιστερίου, Καλλιθέα, Ίλιον, Πέραμα, Αγ. Παρασκευή, Κυψέλη, Εξάρχεια, Ν. Σμύρνη, Πρωτ.Κατοίκων 6ου Διαμερ., Ν. Φιλαδέλφεια, Αμπελόκηποι, Γκύζη, Νίκαια, Πρωτοβουλία αγώνα Ζωγράφου, Εναλλακτική Δράση, Ανοικτή Συνέλευση Μηχανικών, Πρωτοβουλία "Πλειστηριασμοί-Stop", Δημ. Παράταξη "ΡΗΓΜΑ στα ΔΥΤΙΚΑ", Κόντρα στο Ρεύμα Δημοτική κίνηση Νίκαιας/Αγ. Ι. Ρέντη, Πρωτοβουλία Δρόμος Ανοικτός, Λαϊκή Ενότητα, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-Ενιαίο Μέτωπο, ΕΠΑΜ.

Χαιρετισμός
Η Συντονιστική ομάδα των Συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών χαιρετίζει τη συμμετοχή εκατοντάδων αγωνιστών είτε από συλλογικότητες είτε ανένταχτους στη μαζική και μαχητική διαμαρτυρία της 3 Μάρτη στο υπουργείο Δικαιοσύνης κατά του υπό ψήφιση νομοσχεδίου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Η πρώτη αυτή πρωτοβουλία θα έχει και συνέχεια στον κοινό και ενωτικό αγώνα μας κατά των πλειστηριασμών γενικότερα σε κάθε ειρηνοδικείο της Ελλάδας.

Συντονιστική ομάδα των Συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών

Δεν υπάρχουν σχόλια: