ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.
Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

Δελτίο Πλειστηριασμών της 6/7/2016 Νομού Αττικής

!!! ΑΝΑΚΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!
-οι υπ' αριθμό 62 και 63 πλειστηριασμοί αφορούν τη γνωστή από τον Γενάρη υπόθεση με το "κοράκι" που εν μέσω απεργίας των συμβολαιογράφων εμφανίσθηκε στο ειρηνοδικείο Χαλανδρίου την Τετάρτη 13 Γενάρη για να διεκπεραιώσει πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας για λογαριασμό της A.E.SIAS Α.Ε αλλά εμποδίσθηκε από αλληλέγγυους. Οι "δύο" αυτοί πλειστηριασμοί είναι στην ουσία ένας. Απλά ο πρώτος (Νο. 62) είχε δημοσιευθεί αρχικά με ημερομηνία τέλεσης του πλειστηριασμού την !/7/16 !!! και ακολούθησε διορθωτική δημοσίευση (Νο.63). Αβλεψία ή μεθόδευση παραπλάνησης ;
Και αυτή την απόπειρα αρπαγής πρέπει να τη σταματήσουμε.Περισσότερα για την υπόθεση αυτή στο http://dikaex.blogspot.gr/2016/01/blog-post_13.html

Αναγκαίες επεξηγήσεις:
-τρ.=τράπεζα, εταιρ.= εταιρεία, αποθ.=αποθήκη, διαμερ.=διαμέρισμα, οικόπ.=οικόπεδο, βιοτ.=βιοτεχνικό, ορ.=όροφος, δικ.υψούν=δικαίωμα υψούν (περαιτέρω ανέγερσης), επαν.=επαναληπτικός (πλειστηριασμός).
-Με "κόκκινα γράμματα οι πλειστηριασμοί από τράπεζα Πειραιώς.
-Με "κόκκινα υπογραμμισμένα γράμματα οι "κρίσιμοι" πλειστηριασμοί από τράπεζα Πειραιώς.
-ο υπ' αριθμό 49 πλειστηριασμός έχει αναγγελθεί ότι θα γίνει στις 7/7/2016 και όχι στις 6/7 όπως αναφέρεται στο δελτίο που δημοσιεύουμε. Αν δεν έχει υπάρξει διορθωτική δημοσίευση αυτός ο πλειστηριασμός μπορεί να ακυρωθεί.
-οι υπ' αριθμό 55-61 πλειστηριασμοί αφορούν στην ουσία μόνο μία υπόθεση οφειλής αλλά αναφέρονται σε χωριστά ακίνητα. Θέλει έρευνα αν θα πρέπει να εμποδισθεί.
Αναγκαίες διευκρινίσεις:
-Αναφέρονται μόνο οι άνω των 7 επαναλήψεις πλειστηριασμών.
-Όποιος επιθυμεί ας μας ζητήσει με mail λεπτομέρειες συγκεκριμένου πλειστηριασμού αναφέροντας τον αριθμό τεύχους.
-Όπως βλέπετε Η ΜΟΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΑΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Εξετάζοντας αναλυτικό κάθε έναν από τους 47 πλειστηριασμούς που ανήγγειλε για τις 6/7 βλέπουμε ότι και οι 47 πλειστηριασμοί είναι λόγω κόκκινων δανείων που χορηγήθηκαν από τράπεζες που εξαγόρασε η Πειραιώς.
Να σημειωθεί ακόμη πως το ύψος των οφειλών που αναγράφονται στο δελτίο είναι σε πολλές περιπτώσεις κατά πολύ υψηλότερο, απλά η τράπεζα προσαρμόζει την απαίτησή της όνο και μόνο για περιορισμό των εξόδων του πλειστηριασμού, επιφυλασσόμενη -όπως γράφει η αναγγελία- για το υπόλοιπο της οφειλής.

(κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα για να δείτε καλύτερα)

Δημοσίευση σχολίου