ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.




Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Oμάδα κατά των πλειστηριασμών στα Ιωάννινα


Στη δεύτερη κατά σειρά συνάντηση του Πανηπειρωτικού Σωματείου Εμπόρων-Βιοτεχνών «Η Πρόοδος» και της «Ομάδα Ιωαννίνων κατά του ΟΑΕΕ» δημιουργήθηκε ομάδα «κατά των πλειστηριασμών» με ήδη 120 πολίτες έτοιμους να λάβουν δράση. Στη συνάντηση έγινε αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δανειολήπτες με τις Τράπεζες, κυρίως σε ό,τι αφορά τον Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών, τον «συνεργάσιμο και μη συνεργάσιμο δανειολήπτη» αλλά και τις «εύλογες δαπάνες διαβίωσης».

Δημιουργήθηκε επίσης ο πρώτος «πυρήνας αντίδρασης» με την επωνυμία «ΑΝΤΙΔΡΩ», γύρω από τον οποίο γίνεται προσπάθεια να συσπειρωθούν όλοι οι πολίτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και μη, με μία μόνη διεκδίκηση, την αξιοπρεπή διαβίωση. Οι συμμετέχοντες της συνάντησης συμφώνησαν ότι δεν επαρκούν οι παρωχημένοι τρόποι αντίδρασης (απεργίες, συνδικαλιστικά συλλαλητήρια κ.ά.) και ότι θα πρέπει να ανευρεθούν νέοι, πιο αποτελεσματικοί τρόποι αντίδρασης.
 
Γύρω από αυτό το θέμα ορίσθηκε νέα, τρίτη συνάντηση, αυτή την φορά με ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 19.00 και πάλι στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφέρειας Ηπείρου (Ν. Ζέρβα 28-30, 2ος όροφος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: