ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.
Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Κάλεσμα στην Ανοικτή συνάντηση για την προετοιμασία του Πανευρωπαϊκού διημέρου για τη Στέγη

Η Πρωτοβουλία Πλειστηριαμοί-ΣΤΟΠ θα συναντηθεί μαζί με άλλες συλλογικότητες στο ΤΕΕ την Πέμπτη 30-4-2015 στις 6:30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Νίκης 4 Σύνταγμα 1ος όροφος στα πλαίσια της συμμετοχής της στο πανευρωπαϊκό διήμερο για το Δικαίωμα στη Στέγη.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το σχετικό κάλεσμα
Η Αλληλεγγύη για όλους παίρνει την πρωτοβουλία /να σας καλέσει για την προετοιμασία της διοργάνωσης ενός πανευρωπαϊκού διημέρου για το Δικαίωμα στη Στέγη που θα γίνει στις 20 και 21 Ιούνη στην Αθήνα.

Αντιμετωπίζοντας καθημερινά και επιβεβαιώνοντας την ένταση της ανθρωπιστικής κρίσης στο επίπεδο της κατοικίας και αστεγίας και την καθολική επίθεση μέσω την πλειστηριασμών σας καλούμε σε μια πρώτη συνάντηση με σκοπό τη διερεύνηση κοινών προσεγγίσεων, προτάσεων και συνεργασίας. 

Ενώ οι ευρωπαϊκές πολιτικές λιτότητας οδηγούν ένα κόσμο να ζει στο δρόμο και να στερείται είδη πρώτης ανάγκης, συνεχίζουν τις βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών και αλλάζουν τη γεωγραφία στην ιδιοκτησία και χρήση γης , θεωρούμε σημαντική την ανταλλαγή εμπειρίας κινημάτων και δομών που αγωνίζονται ενάντια σε αυτές τις κατευθύνσεις. Καθώς οι αριθμοί αστέγων και μεταναστών αυξάνουν ραγδαία απαντήσεις για το ποια θα μπορούσαν να είναι τα άμεσα μέτρα βοήθειας αλλά και περαιτέρω πολιτικές στρατηγικής αντιμετώπισης είναι επιτακτικές. Με την εκτίμηση ότι αιτήματα που αφορούν το χώρο-στέγη χρειάζεται να επικαιροποιηθούν, θα θέλαμε η συνάντηση αυτή να προχωρήσει τη δικτύωση και δράση και να εμπλουτίσει με εναλλακτικές ιδέες το πεδίο της κοινωνικής κατοίκησης.
Δημοσίευση σχολίου