ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και ΚΡΑΤΟΥΣ

Επικοινωνήστε Μαζί μας: email: plistiriasmoistop@gmail.com.


Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/dikaex2


ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δίνουμε στοιχεία ατόμων για τα οποία γίνεται πλειστηριασμός του ακινήτου τους.
Μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στην ανοικτή συνέλευση της πρωτοβουλίας μας, τόσο για να ενημερωθεί για θέματα πλειστηριασμών-κατασχέσεων όσο και να συμμετέχει στις δράσεις μας.

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Καμπάνια ενάντια στην έξωση 146 ατόμων από κατάληψη κτιρίου της SAREB (bad bank)

 
Ενάντια στην εντολή έξωσης 146 ατόμων που ζουν από τον Απρίλιο του 2013 σε κτήριο που ανήκει στην ειδική τράπεζα διαχείρισης των κόκκινων δανείων (SAREB) στο Sabadell έξω από τη Βαρκελώνη. 

Η τράπεζα είναι αυτή τη στιγμή από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες ακινήτων στον κόσμο αφού συγκεντρώνει όλα τα κατασχεμένα (από επιχειρήσεις, ιδιώτες και δημόσιο) ακίνητα (σε μεγάλο ποσοστό κατοικίες). Τα κτίρια αυτά παραμένουν κενά. Ένα από τα αιτήματα του κινήματος στην Ισπανία είναι η διάθεσή τους για κοινωνική κατοικία. 

Ενάντια στην πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου για έξωση, η Πλατφόρμα για όσους πλήττονται από τις υποθήκες και την κρίση, επικαλούνται πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που λέει ότι δεν μπορούν να πραγματοποιούνται αυτές οι εξώσεις εφόσον δεν εξασφαλίζεται επαναστέγαση για τις οικογένειες που μένουν εκεί.


Δείτε και το ωραίο βιντεάκι
Το μήνυμα στο βίντεο είναι προς τους δικαστές για να μην επικυρώσουν την εντολή έξωσης
Δημοσίευση σχολίου